Themafeesten voor uw bedrijf, vereniging of familie!

Atze J. Lubach Entertainment biedt bij ieder thema een passend feest waarbij de inzet van één of meerdere acteurs zorgen voor de juiste sfeer. Naast onderstaande flyers zijn er nog vele andere mogelijkheden om collega's of familie en vrienden op een originele manier te vermaken.

Klik op de flyers voor meer informatie! De themafeesten kunnen op iedere locatie plaatsvinden. Ook bij u in de buurt vinden we gezamenlijk een geschikte (horeca)gelegenheid waarbij het thema optimaal tot zijn recht komt.

blauwe zeilen blauwe zeilen blauwe zeilen blauwe zeilen
neon


‘Maffia Feest’

Ons maffiafeest is een compleet bedrijfsfeest en is een echte aanrader. Ook voor maffiosi die niet veel naar het casino gaan. Dit bedrijfs-uitje is natuurlijk niet alleen gokken. Onze Don en zijn vrouwen houden u de gehele avond in bedwang en bezorgen u een schitterend bedrijfsfeest. Laat u onderdompelen in de wereld van de maffiosi! Een glamoureuze avond in de sfeer van de jaren 20, een avond vol beproevingen, weddenschappen, acht en geld, spel en corruptie! Gedimde spots, Siciliaanse rookwaren en verboden whisky, overduidelijk illegale praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Kunt u deze explosieve spanning de baas?


neon


‘Bourgondische Avond’

De bourgondische avond is een zeer geschikt personeelsfeest. Dit oer gezellige bedrijfsuitje is voor vele groepen geschikt. Bij binnenkomst is het een drukte van belang op het marktplein. Er is juist de pest ontdekt. Iedereen moet daarom andere kleding aan anders... Het is een avond die u letterlijk terug stuurt naar de middeleeuwen. Hopelijk heeft de monnik dit keer wel het bier goed gebrouwen en als het mee zit zijn er niet al teveel zwervers in de zaal. Of de avond goed zal verlopen is maar de vraag. Gelukkig is er in het dorp een waarzegster die u hopelijk goed nieuws kan vertellen. Malle Babbe heeft ook een mooie stem tenminste als hij of zij nog nuchter is. Pas wel op dat u niet meegenomen wordt door het gewone volk, want u zal terug keren als een melaatse kreupeling. Iedereen heeft zijn eigen mok en dat is maar goed ook met al die vreemdelingen. Er kan ook middeleeuws worden gedanst, maar natuurlijk ook op andere swingende nummers...
neon


‘Caraibisch Piratenfeest’

Het Caraibisch Piratenfeest is een themafeest met gezelligheid, humor en natuurlijk ook Caraibisch eten. Het speelt zich af op het schip, waar u mee genomen wordt in deze “wondere” wereld van de wereld zeeën. U wordt meegenomen door onze kapitein die zeker niet vies is van een verzetje. In de kombuis worden allerlei heerlijke koude en warme gerechten bereidt voor u. De kapitein heeft ook gezorgd voor bekende deuntjes en u kunt helemaal los gaan met deze gezellige muziek. Uiteraard zijn er ook matrozen aanwezig die u zullen vermaken en verzorgen. Dus wacht niet langer en reserveer voor deze gezellige avond.


neon


‘Moorddiner’

Dood en verderf is altijd gezellig tijdens de warme hap maar... waar was jij ten tijde van de liquidatie? Iedereen is verdacht, wie kun je nog vertrouwen, wie spreekt de waarheid? Bewijs je eigen onschuld en ga niet ten onder aan intriges, roddel en schterklap. Een maaltijd met bloedstollende wendingenen onverwachte gebeurtenissen op de plaats delict. Kruip jij in de slachtoffer rol of heb jij het perfecte dader motief? Boek dit lugubere etentje, dan heb jij in ieder geval een alibi!Welkom in de wereld van Atze J. Lubach Entertainment

U kunt ons ook vinden op Social media:

© 2014 Atze J. Lubach Entertainment Sint Nicolaas Centrale Friesland