Presenteren

neon
‘Passend bij de sfeer en met een flinke dosis humor en improvisatievermogen maak ik van iedere opdracht iets bijzonders.’
Quote Atze.J. Lubach.
Als presentator heeft Atze J. Lubach al menige modeshow en bedrijfspresentatie met zijn bijzondere stemgeluid aan elkaar gepraat. Volledig naar wens van de klant presenteert hij de bijeenkomst op serieuze, luchtige of juist cabareteske wijze.
.

  • Dagvoorzitter of gespreksleider

  Als dagvoorzitter of gespreksleider weet hij menig zakelijke bijeenkomst te leiden. Passend bij de gelegenheid en volledig naar wens van de klant zorgt Atze voor een vlekkeloze presentatie. O.a. voor het Groningen Congres Bureau heeft Atze een groot aantal opdrachten mogen verzorgen.

  • Modeshows, buurtbijeenkomsten, politieke avonden, enz.

  Presentaties met een commerciële inslag, het aan elkaar praten van een open dag van een buurtvereniging of een politieke bijeenkomst, u bent altijd verzekerd van een enthousiaste benadering.

  • Presentatie gala of evenement

  Betreft het de uitreiking van een ondernemersprijs of de dagspeaker van een zwemwedstrijd, u bent altijd verzekerd van een passende presentatie.

  • Ceremoniemeester

  Uw bedrijfsfeest of huwelijk loopt op rolletjes als Atze J. Lubach de touwtjes in handen heeft.neonWelkom in de wereld van Atze J. Lubach Entertainment

U kunt ons ook vinden op Social media:

© 2014 Atze J. Lubach Entertainment Sint Nicolaas Centrale Friesland